Dedicat a elles.



Acabo de veure un reportatge de la volta Ciloturista a Menorca al bloc "Ciclismo-Cicloturismo-MTB-BTT-Camino Santiago-Vía Plata - París/Brest/París 2007" del company Cinto Sanz . També al bloc de Rodadas ja havia trobat alguns consells de com anar amb parella publicat per Alícia Urrea.
Encara que al reportatge de la volta Cicloturista a Menorca la parella es tractada com un acompanyant cal recorda que la FFCT el 50 % de llicencies es per aquest sexe, també les agrupacions de ciclistes urbans estan formades principalment per elles.

Tambe hi ha esdeveniments adreçat exclusivament a elles, 12 i 13 Abril de 2008 Dones i cicloturisme.

A las ciclomontagnardes, Tours de France Ciclotoureistes, setmanes Federal, penso que una de les millors companyies que podem tenir per suposat es poder rodar amb la parella, obviant la diferencies físiques i de forma només per la companyia, per compartir moments, paisatges, vivències.

No es moment per fer un descobriment ni un manual d’instruccions de com funciona el cicloturisme amb elles. Només vull que serveixi per fer una reflexió de tots vers la parella ja sigui o no ciclista. Els dies que estem gaudint amb els companys i que elles estan pendents de la casa, els fills i no se quantes coses mes. Si no fos per la vostra col·laboració i comprensió tot seria diferent o pot ser no seria.

I per acabar vull aprofitar aquest per agrair a las que per un motiu o altre m’heu acompanyat i fet suport en la practica del cicloturime. La Mariona i l’Anna per el dia a dia. Al companys de SF Anna I Jara. Al companys de Sta. Llogaia, la Tere i las demes. I finalment a las de la penya, la Joana, la Montse i totes les dones que per un motiu o altre ens heu acompanyat i donat suport en aquesta bogeria que es la nostra afecció.

Comentaris