dimecres, 22 d’octubre de 2008

Dimecres 22. De Molinaseca a Samos.

Sembla que el bon tems li passa com als plans que he recorregut fins ara, s'ha acabat. Aquest mati a les 8 la temperatura era gelada, 1 º. La neu que las noticies anunciaven avui, ja l'he pogut veure al port que vaig passar ahir la •Cruz de Ferro".

El Camí continua i travesso Ponferrada, ara ja a la comarca del Bierzo. Petites poblacions e anat travessant al llarg del mati que em porten a Cacabelos, famosa pels seu vi, i d'aquí a Villafranca del Bierzo.

PA220352 PA220353

He fet algunes fotos al castell i pelegrí davant del pont. La sortida es per la antiga Cra. N-6 que desde que esta doblada amb l'autopista es una fantàstica via per fer cicloturisme. Aquesta recorre el fons de la vall travesan pobles i petites aldeas gaire be abandonades. Pareja, Trabadelo, Ambasmestas, Las Lamas, El Castro i Finalment l'entrada a Galicia pel Port de Piedrafita de Cebreiro.

PA220357PA220359PA220360PA220366

Encara queda un darrer esforç, be dos, el alt del Poyo i el de St. Bernabe. Despres de la pujada sembla que vol repetir l'historia d'ahir i m'he d'aturar a equipar-me per la pluja doncs sembla que tornarà a ploure. Al alberg de pelegrins del Poyo m'aturo a menjar una miqueta posar el segell a la credencial i tot seguit avall va.

La baixada excepte al principi a estat tranquil-la i s'ha pogut gaudir. Travesso els darrers pobles del recorregut d'avui,. Fonfria, Lamas, Triacastela i Reche. El meu Camí s'acaba a