Conte de la vora del foc.


Aquests darrers dies que el nostre entorn es veu azotat per un fort temporal de pluja, i no permet de sortir a gaudir de l'afició que ens fa viure i de la inseparable bicicleta. Com els nostres avant passats quan era temps de tardor i d'hivern i els dies cada cop son mes curts i es retroben a la vora del foc per comentar l'any que han passat i el que podrà ser el proper. Jo aprofito per reflexiona del fet aquest darrer any , posar ordre i començar a pensar i preparar els propers esdeveniments per l'any 2009.

Quan a primers d'any havia de desistir de participar al 12e Tour de France Cycloturiste, un mon se'm venia al damunt doncs una de les il·lusions del darrer any s'havia esvaït.

A començar de nou i amb noves experiències.

Març. El mes de Març amb el company Toni varem agafar las Sàrries i ens varem fer un tomb per les comarques de ponent.

Maig. A primer de Maig a Oloron Sainte Marie a la concertació de l Ascensió amb el company Prudenci.

Juliol. Setmana internacional de Cicloturisme a Sesimbra. Set-cents participants de diferents països ens em aplegat per rodar pels sensacionals paratges de la regió del Fado.

Agost. I las vacances al bell mig del Loire, a Saumur, concentració de la 70ª Setmana federal de Cycloturisme de França. Bon moment de retrobar amics que des de l'any anterior no ens havíem vist, i també recordar experiències viscudes, el Christian am la seva recent participació al 12e Tour. Aquest mes d'agost estarà per sempre, al meu record , marcat per la caiguda de la Tere, quin ensurt varem viure fins que no es va restablir.

Setembre. Quatre dies pel Pirineus, transitant per camins, carreteres, tranquil-les i al ritme que nosaltres ens proposàvem, gaudint del entorn i dels llogarets pels que varem transitar.

Octubre. Camí de Santiago des de Manresa, 12 dies. Aquesta si que a estat una sorpresa, doncs no dependre d'una activitat laboral per decidir quan fer vacances, disposar del temps de cada dia per fer allò que creus mes adient i poder decidir en que emprar-lo. La experiència estat molt enriquidora dons m'ha permès de conèixer el famós Camí. Amb les coses bones que te i les altres, els pelegrins, les abadies, las senyalitzacions. Realment es un Camí, que pel seu significat, per les seves característiques, que deu ser únic al Mon, per suposat totalment recomanable.

Objectius pel proper any 2009. Això si que es difícil dons i a tantes excursions en bicicleta per fer, un dia miro el Eurovelo 6. l’altre viatge al cap Nord, i desprès se’m acut la Ruta 66 ( ara que els americans en fan tanta propaganda), La volta a Itàlia, La travessia dels Andes, ...Somiar na costa res. Caldrà de prendré una decisió les properes setmanes a fi de organitzar el calendari, sortides i tot el que comporta. Encara no e rebut el calendari de la FFCT pero si que es segur que estaré a 71 ene setmana Federal de Cyclotourisme a Saint Omer la primera setmana d’Agost, Possiblement alguna cyclomontagnarde. També i a la 5ª setmana federal Europea de Cycloturisme . I no cal oblidar que el 2010, del 20 de Juny al 10 de Juliol es dura a terme la 13ene edició del Tour Cyclotouriste. Cal fer las sol·licituds de pre inscripció per poder-hi participar.