El Camí dels Bons Homes.

Ja fa alguns anys, desprès de fer la Transpirinenca, l’objectiu per un altre estiu era “El Camí dels bons homes”, vaig fer-me amb la guia i començar a posar fil a l’agulla. En aquella època no la vaig poder dur a terme.
Aquets dies de poca activitat om pot retrobar antigues guies i vells projecte. E tornat a prendre la guia de Camí dels Bons homes i també e visitat las web que a la xarxa fan menció d’aquest recorregut.
L’enllaç camí dels bons homes ens fa una fantàstica descripció. Començant pel Camí, situació geogràfica, els càtars. Tot seguit ens podem endinsar en las diferents comarques per las que segueix el camí, Berguedà, Cerdanya, Aireja. També la variant de Solsonès i Alt Urgell.
Podem gaudir del recorregut per etapes pensades per caminats, però també amb la possibilitat de fer-les amb bicicleta de BTT, marcant el camí alternatiu si s’escau.
La traça del recorregut a Wikiloc, gentilessa d'Anibal. Camí dels bons Homes
Aquí us deixo aquesta proposta de excursió que transita per les nostres contrades i pot esdevenir una alternativa fàcil d’emprendre en qualsevol moment.
Alguns enllaços interessants:
Wiquipedia: Cami del bons Homes.
Gronze.com Camí dels bons Homes
Un grup de Felanitx a La Ruta dels Càtars.