El camí de la sal ( Suria Manresa)

Aprofitant la fresca del mati el company Ferran i jo em sortit a fer un tom . Seguint el camí de la sal que ens dura a Súria. Podeu veure la descripció del recorregut amb detalls a les rutes del palau Robert Ruta de la Sal . Aquest camí també es sobreposa amb el GR 3 Sender Central de Catalunya ( Circular Lleida- Lleida)
A les 8 sortim de la Politècnica direcció al Poal, seguint a Sant Joan de Vilatorrada pel corriol que ens du per la falda de Collbaix fins a trobar l’escorxador de Mafrica. Seguim les senyals del Gr3 ara molt bona senyalització. El ferm que anys enrere era complicat esta mot bo. Seguim fins a Callús i abans d’arribar als Manxons trenquem a l’esquerra i el corriol ara en forta pujada ens du a trobar el camí de Jaumeandreu entre Callús i Canet de Fals. El seguim a la dreta fins a trobar la cra. de Sant Mateu i aqui a l’esquerra . Gaire be al arribar a Sant Mateu agafem un camí a la dreta i ens deixa a la colònia Antius just arribant a Súria.
Aprofitem per fer un most. Tot seguit toca tornar. Si a l’anada el fred feia que el ferm estigues en bon estat, al tornar las zones mes solejades s’havien desglaçat6 i el xapoteg del fang a aparegut com els darrers dies. La tornada a estat pel mateix camí fins a Antius . d aquí a Callús i als manxons enfilem el camí del cementiri que desprès de passar-lo ens a dut a Santpedor i d’aquí a casa .
Algunes dades. Distancia 49 Km desnivell 930m.
Les dades i la Traça del recorregut a http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=688586.
Tambe a les rutes del Pâlau Robert. Camí de la sal

Comentaris