Pedalant per la Siberià, Anoia gebrat.




Desprès de comentar les sortides de ciloturisme pel any 2009, decidim començar a rodar a fi de anar-nos coneixent. Som el Ferran, el Ramon i jo.

El dia a començat amb forca boira i fred, -1º. El camí que em decidit es per fer-lo passar al llarg de les 2 primeres hores. Direcció de Castellfollit del Boix.

Esmorzant, al Ferran li he canviat el nom, per distracció pel de Tomàs com el de les campanades de TV3 En arribar ens em cruspit un esmorzar al restaurant del Andorra, i fèiem petar-la comentant les activitats del any, si L’Eurovelo6, si Paris Dakar, total tot es possible amb un von esmorzar.

Continuem direcció del molins de Rubió, els vist aparèixer entre mig de la boira i un xic mes amunt els sentíem i veiem trossos de gel que queien , la gebre que anaven desprenent. Arribem a les Maioles i seguim cap a Prats de Rei. Al llarg de la baixada la boira gebradora ens a regalat uns paisatges de postal que hem immortalitzat amb algunes fotos. Seguim per les coromines, Sagues, Castellar Rajadell i Manresa. El contrast a estat significatiu de la comarca del Anoia la Bages, del fred – 1º amb boira a el solet del Bages i 8 º. A estat una sortida climatològicament parlant ben distreta, realment a la mida del “Tomàs Molina”.

Caldrà mica a mica recuperar la condició física perduda al llarg del descans de les festes, nevada, fangueres, i per suposat la mandra que fa els dies de fred.

Algunes dades: recorreguts 70 Km i 1.123 m ascens. Sortim a les ¼ de 9 i arribem a ¼ de 2.



Totes les fotos: Clica l'enllaç

Comentaris