Coaner a vol d'ocell


 
El company Carles ens ha preparat la traca final de temporada de BTT. Com que el recorregut era lig, en Carles , a pensat que millor anar a Coaner passant abans per  Costafreda, ja feia uns anys ja i habia anat i el record que en tenia era que els pujadors ere molt dret. Grup format pel Miquel, Carles, Josep C, Josep, Salva i Agustí em enfilat camí de Súria a l’hora prevista.
Xino xano em arribat a Antius i ara si que va de bo Pujada Pujada, seguim un bon tros el sender de Súria  PR- C 134 entre la Font d’Antius, Mas Pujol i Costafreda, la vista de Súria aquestes hores del mati fa que ens aturem a fer un traguet i gaudir del espectacle. Continuem per la vaga de Can Ribera, i ara la vista es de Coaner. Mentre esperem que repari la punxade gaudim de Coaner a vol d’ocell, comentem la pujada que la Selenica va Fer en la seva 15 edició, doncs de Coaner ens enfilaven cap a Castelltallat fins la Rabasa. Un cop regruat baixada a Coaner.
Esmorzem, teníem taula reservada i cada u a pogut demanar el que li a vingut de gust. El Josep, amb una truita de patates, de les que fan afició, ens ha fet llepar el bigotis a tots, renoi quina bona pinta que feia, i per acabar un bon cigalo com deu mana.  A,  hem estat ben distrets amb un pastisser conegut del Salva. Realment un lloc adient per fer un bon esmorzar  100% recomanable.
Emprenem el camí que per una pista mol ben arreglada que segueix pel costa de la riera de Coaner, travessem Claret de Cavallers, i fins Cal Codony, un grup de joves també feien el camí damunt de monocicles, aquets no tenen problemes de fre ni canvi ni res. Aquí ens esperava la traca final fins la Serra de Castelltallt.
Ara ja de baixada cap a Camps que em aprofitat per fer emplenar els bidons. Sortint de Camps las senyals de la cursa que el passat diumenge, deuran deixar el circuit permanent, ens an acompanyat fins a la cra i el Moli de Boixeda.
Aquí e deixat e grup que ha fet cap a Montconill i finalment Manresa.
Podeu veure  Trak i descripció del recorregut pel company Carles al enllaç:  http://www.cicloide.com/rutas.asp?r=2143

Traça i fotos:

Coaner a vol d\'ocell


EveryTrail - Find hiking trails in California and beyond

Comentaris