Corriols de Calders i Artés.



Desprès d’un cap de setmana dedicat a l’altre meva i primera passió, l’esqui, tocava reprendre l activitat cicloturiste.

Am els companys Valdo, Ramon, Ferran, i jo mateix a les 8 en em trobat davant del Rikapan al davant de la Politècnica. El camí podia ser Calders o S. Vicenç, finalment l opció de Calders a estat la que em elegit.

Sortida direcció del Parc de l’Agulla i d’aquí cap la discoteca Menfis, per continuar pel primer corriol fins el Pont de Cambrianes. Travessem el riu Llobregat i el següent corriol per sobre del Galobart, al llarg del corriol ens em entretingut, en un aturade aprofitem per apartar el darrer pi que la nevada de fa uns anys havia tombat. Passem per costa del mas de les Tàpies i seguim cap a Canadell, que creuem pel mig, nou corriol que segueix paral·lel a la cra N 141 ens du al trencant, a l’esquerre, del mas del Mont-ros, seguim per la vora de la bassa de Torrecabota i arribem al restaurant de Vista Pirineus que fem un most per recuperar forces.

L escorçar es distes i es comenta les properes sortides i las que es van dur a terme l’any passat o anteriors. També es comenta sobre el GPS, don avui feia la primera prova amb el nou Garmin Oregon 400.

En sortir ens enfilem novament per camí corriol que en du fins a Calders i desprès del forn de pa enfilem a l’esquerra direcció de la zona esportiva i abans d arribar-hi agafem un camí que acaba a un xalet i es converteix en corriol. Ara de baixada arribem al camí que d’Artés va a la cassa de colònies de la Ruca , l’agafem a la dreta fins a arribar a la cruïlla que ens du a travessar la riera Malrubí i el Mas. Continuem i ara un corriols que segueix el PR 177 d’Artés ens du fins Salabernade i d aqui a Artés. Enfilem el carrer de S. Victor, “Pou”, la Roca fins sota del campanar Vell. Aqui enfilem un altre corriol que ens duper una trialera a la font del Moli. Seguim per Pujol Vell, Pujol Nou, Magrans, Cal Beregueres, Cabrianes, La Butjosa, Santa Anna i finalment el parc de l Agulla i Manresa.

El trac del recorregut al enllaç de Wikiloc


Comentaris