COSTA BRAVA AMB BICICLETA DE CARRETERA

Aquest final d’hivern principi de primavera, m’agradaria conèixer unes de les comarques mes fantàstiques del nostre País, L’ Empordà. Pensava fer una sortida de uns dies a la zona de Girona i vet aquí que l’empresa “ Cicloturisme i Medi Ambient “ organitza per a cicloturistes aquestes fantàstiques rutes a las rodalies de Palafrugell.





Espectaculars rutes circulars des de l'hotel cicloturista Molí del Mig. Aqueste nova ruta amb bicicleta de carretera explora la region de Girona, al Nord-Est de Catalunya, amb un important programa d'entrenament apte per a molts campions. Consta de 5 complets itineraris circulars partint d'un sol hotel, que ofereixen unes rutes exclusives i espectaculars. Cada dia d'aquesta setmana es descobreix una regió diferent d'aquesta meravellosa regió, extremadament preparada per al ciclisme de carretera. Esquema de la ruta:








Dia 1: Torroella de Montgrí- Espolla - Torroella de Montgrí.



Ruta circular cap al Nord per descobrir la zona de l'Alt Empordà al peu del massís de les Alberes, especialitzada en la producció de vi i oli. Opcional el massís de les Salines. Punt més elevat Terrades (260 m)(95 -160 km)



Dia 2: Torroella de Montgrí- Cadaqués - Torroella de Montgrí.



Ruta circular cap al Nord per visitar la fantàstica zona del Cap. de Creus. La ruta es dirigeix cap al Nord passant pel poble de l'Escala i el nucli medieval de Castelló d'Empúries. Es puja al Cap. de Creus visitant l'important monestir romànic de Sant Pere de Rodes amb una màgnífica panoràmica i es visiten les encantadores poblacions pesqueres de Port de la Selva i Cadaqués, on es pot visitar la casa de Salvador Dalí. Pics més elevats, Santa Elena (505 m) i Coll de Perafita (260 m)(135 -135 km)



Dia 3: Torroella de Montgrí- Sant Feliu de Guíxols - Torroella de Montgrí.



Ruta circular cap al Sud visitant la ciutat de la Bisbal d'Empordà i arribant a Calonge pel fantàstic Coll de la Ganga en ple massís de les Gavarres. Després se segueix la costa visitant les poblacions pesqueres de Palafrugell, Palamós i Sant Feliu, recorrent unes carreteres ideals al costat del mar pel mazico de Cadiretes. Es torna visitant el conjunt històric medieval de Pals. Pics més elevats, Coll de la Ganga (200 m), Montagut (505 m).(100 -100 km)



Dia 4: Torroella de Montgrí- Els Angels - Torroella de Montgrí.



Ruta cap als nuclis medievals de Rupià i Madremanya per visitar el Santuari dels Angels en ple mazico de les Gavarres, des d'on es divisa una esplendida panoràmica sobre el pla de Girona i del Pirineu. De tornada a l'hotel es visita la població de la Bisbal d'Empordà al peu del mazico i de gran importáncia per la indústria ceramista. Punt més alt Els Angels (484 m)(88 -88 km)

Dia 5: Torroella de Montgrí- Banyoles - Torroella de Montgrí



L'última ruta és en direccióadreça Est i arriba fins a la ciutat de Banyoles per visitar el famós llac de Banyoles, de gran importància internacional com a destinaciódestí per a la pràctica del rem. Punt més alt, Banyoles (200 m)(103 -103 km)


Podeu consultar les rutes a Openrunner


Comentaris