Decidit, comencem "La Méridienne" el 4 de maig de 2009!!!



Desprès d’anys de llegir, seguir l’esdevenir de gent que un dia agafa la bicicleta i s’en va. Amb companyia de ves a saber qui, la família, amics , fills, tan se val i moltes vegades sol ja que es deures quotidians obliguen i marxar molt de temps es fa difícil d’encaixar a l’agenda del atribolat dia a dia.

El passat desembre, desprès dels cavis que s’havien produït al llarg del any, salut, feine, vaig pensar que seria un bon moment per agafar la bici i emprendre una sortida d’alguns dies, setmanes o potser mesos.

Parlant-ne amb Ramon, va semblar una proposta engrescadora, nomes calia decidir que i quan. Varem començar a parlar de l’ Euro velo6 del Atlàntic al Mar Negre. Uns dies desprès completàvem de moment l equip amb en Ferran que s’ha jubilat darrerament. Conclusió La Méridiene, un recorregut que al llarg de 1525 km transita de Dunkerque a Barcelona.

A primers d’any varem acordar entre els participants fer la sortida d’uns 15 dies i la proposta de seguir el Meridià en venia que ni pintat, a mes sortiriem de Barcelona i acabarema a Dunkerqu. Posem fil a l’agulla i comença a preparar tota la documentació per portar-ho a terme el proper mes de maig.

En varem posar en contacte amb el club de cicloturisme Union des randoneurs Picards” i en concret amb el Sr. Lionel Tellier, perquè ens fes arribar tota la documentació necessària per formalitzar la inscripció a aquesta excursió permanent de cicloturisme.

Aprofitant la sortida d’avui s’ha comentat la possibilitat de sortir definitivament el proper 4 de maig de 2009 des de Plaça Espanya de Barcelona.

Comentaris