Festa del Cava. Manresa S. Sadurni. 13 03 2009


Encara que a las nostres contrades tenim un bon cava, i especialment al meu poble “Artés”, no es lo mateix , la festa del cava es a S. Sadurní.


A 2/4 de 8, som 16 que ens em trobat , desprès de fer la foto de rigor i damunt de las nostres bicis ens posem amb marxa cap al país del Cava.


Passem prop de Salelles i també de S. Salvador, el camí, des de la sortida n o deixa de pujar encara que sempre per pista bona. La urbanització del Calvet, St. Pere de la Guàrdia, El Bruc.



Parada i fonda com no podia d’altre manera, com diuen molts, “ això de la bici es l’excusa per anar a fer bones farres” quina fama que tenim.


Continuem ara de baixada. El canvi de comarca es ben diferenciat, doncs aquesta part del Bages a estat molt afectada pels incendis de fa alguns anys i l’Anoia encara gaudeix de frondoses boscos de roure i pinedes. Algun que altre ensurt amb el camí que cal seguir, però tan se val tos duen a Piera que travessem i també Monistrol d’Anoia per arribar a Sant Sadurní per la porat del Cava Codorniu. Foto del centenari roure i finalitzem la matinal degusta’n unes ampolletes de Cava a cal Quetu.



El dinar esdevé una agradable reunió de companys i amics. Com que cal tornar a Manresa desprès de dinar fem una carretera que ens du a Gelida, Castellví de Rosanes i Martorell. Amb 10 minuts som tots dal del tren i d’aquí a Manresa.




Tota d’informació del recorregut a: http://www.cicloide.com/rutas.asp?r=2160


Comentaris