Per fi . Les somiades vacances!!! Volta a Catalunya en BTT i Pedals de Boira


Desprès d’ un any de intens treball, qui mes qui menys esta acabant de fer les maletes, sàrries, preparen els darrers retocs a bicicleta per canviar el brogí de cada dia per uns merescuts dies de vacances.
Cercant informació per las vacances del meu fill, vol fer un tomb per Catalunya en bicicleta, m acabo de trobar aquestes dues sensacionals propostes que cal de tenir en compte pels que encara no han decidit res i esperen a darrere hora.
La destinació tan se val un país o l’altre. Ara toca Catalunya.

Rutabike.com. Ens proposa una volta a Catalunya en BTT. Surtin de Barcelona i al llarg de 12 etapes , circulant per: Vilanova i Geltrú, Tarragona, Prades, Lleida, Ponts, Solsona, Berga, Ripoll, Olot, Girona, Hortsavinyà, Barcelona. De les serralades costaneres a les planes del interior, el Prepirineu. Tot en 12 dies i 750 Km. Tota d’informació, itineraris, descripció del recorregut, mapes, allotjaments o podeu trobar al Web: Rutabike.com

Pedals de Boira. com. Es tracta d’una ruta circular: es pot començar i acabar en el punt que cadascú vulgui; passant per Lleida, Àger, Tremp, Oliana, Solsona, Montblanc, Prades i Flix. Amb la col·laboració de la major part dels amants del BTT de les zones per on passa la ruta, es procurarà que el recorregut passi per camins i corriols, tot visitant els llocs més emblemàtics. Tot en 8 etapes i 530 km. Tota d’informació del recorregut, descripció, mapes, traks ho podeu trobar al Web: Pedals de Boira .com.

Molt bones vacances a tothom i que gaudiu de la bici.

Comentaris