Algunes sortides de la FFCT ( Federació Francesa de Cicloturisme) pel proper any 2010

Desprès d’un any de cicloturisme arriba el moment de fer balanç i començar a pensar amb reptes assolibles, que despertin novament la motivació i ens engresquin amb el dia a dia. del proper 2010.

A l’ultima setmana federal, duta a terme durant el mes d’Agost a Saint Homer, vaig tenir l’ocasió de contactar amb el departament de excursions i amb la grata sorpresa de les moltes novetats que s’estan posant amb marxa.
Aprofitant l’experiència de la Paris Pequin de 2008. La Federació es va quedar amb mitjans de transport, tendes, equips de cuina i demes. Ha decidit posar-ho a disposició dels seus associats emprenent una o mes excursions de llarga durada al any.
Per el proper 2010 hi ha previst :

Europa del Est. Del 1 Juny al 20 Juliol Strasbourg/ Sant Petersburg/ Strasburg.
L’Europa del est us sorprendrà per la seva riquesa patrimonial, cultural i arquitectònica. Descobrireu, al llarg del viatge, els paisatges i les ciutats mes importants del recorregut, entre elles Sant Petersburg la ciutat mes gran de Rússia, Praga (la ciutat dels cent campanars)capital de la república Txeca situada al cor d’Europa.

Sud de Xina i Nord Vietnam del 10 de Març al 8 de Maig o be del 6 Octubre al 4 de desembre.
Una expedició sense precedents per descobrir les meravelles de Canton, Guanxi, Yunnan i de Vietnam. Retrobament amb una quarantena de minories ètniques xineses i vietnamites.

Qualsevol informació que preciseu dels esdeveniments ho trobareu al Web de la Federació Francesa de Cicloturisme FFCT

Comentaris