El Bages en BTT. Ruta 1. Volta al pla de Bages.




A la guia el Bages en BTT el recorregut nº 1 es aproximadament el mateix que hem fet nosaltres avui.
Sortim de la politècnica, el Joan , Ramon , Ferran i Agustí, direcció del Parc de l’Agulla, enfilem seguint la sèquia fins a St. Iscle i d’aquí a Comabella. Despres de creuar la Cra. de Santpedor anem cap a Els Casals, les torres del Bages . Quan som a Joncadella seguim senyals blaves i blanques, que senyalen la marxa “Rasos de Peguera Manresa” del CECB, , al guia recomana de passar pel pnt de la via que travessa la riera de Joncadella, nosaltres no ovarem fer aixi i ho varem seguir uns corriol fins la granja La Canera i Finalment S. Martí de Torroella.

Travessem la Cra de Santpedor Callús i ens adrecem cap a Mas les Cots, Cal Piquet i Santpedor. Sortim pels Aiguamolls de la Bobila, cal Hotola, prop de Sta Anna i el polígon de Sta. Anna. Aprofitem per fer un mos.
Seguim ara cap a Sant Ponç, agafem novament la sèquia a fi de passar pel roure centenari on fem la foto de la sortida i mas Terradelles, la corbatera, prop del riu Llobregat, que el travessem i ja som a Cabrianes. Deixem Cabrianes pel camí del costat de l’esglesia i ara ens du a Brengueres, Magrans, travessem la Gabarresa pel pon del Pujol , el Canet i Mas de les Torres. Ens enfilem a la serra de Can Vila i el plans de les Tapies, l’Oller, Navarcles. Travessem novament el Llobregat pel Pont Vell de Navarcles, per costat de la fabrica del pont cap al Montpeita i St.. Fruitós de Bages. Els darrers esforços en duen a Manresa passant per la serra del Carrera, Polígon del Grau, el Guix i el Mas Nou.
Totes les dades del recorregut i el traç Wiquiloc

Comentaris