Volta Catalunya en BTT. Barcelona Tortosa

Volta a Catalunya en BTT

Josep Insa Montava publica una autèntica bíblia de les rutes per a bicicletes de muntanya ‘Volta a Catalunya en BTT’, un treball estructurat en 26 itineraris i 1.300 quilòmetres que permet fer una volta aproximadament perimetral al país. Seguir llegint.
Vist al bloc “ Tourmalet” del Rafael Vallbona.

Vaig fer-me amb el llibre, desprès de llegir-lo,vaig quedar encantat de la proposta d’aquesta recorregut. M’he posat a prepara el traç per tal de poder dur a terme ni que sigui una part els proper mesos.


Per començar de cara al temps d’hivern un trajecte de les 6 primeres etapes entre Barcelona i Tortosa.

Surtin de Barcelona del Monument de Colon, muntanya de Montjuïc. Seguirem cap el sud creuant la zona Franca, ens enfilarem a les muntanyes del Garraf. Continuarem cap a la costa, per accedir ales platges de la Costa Daurada, Sitges, Vilanova, Cunit, Calafell el Vendrell...Seguirem cap el interior del camp de Tarragona, passant per l’Alt Camp, Tarragonès, i Baix Camp. Veurem moltes pedres i monuments dels nostre avantpassats. Si el dia es molt clar des de l’alt del molló de la Puntaire, veurem la serra de Tramuntana de Mallorca . Sense adonar-nos-en, arribarem a Tortosa.

Traça Barcelona- Tortosa

Comentaris