Translate

dilluns, 30 de novembre de 2009

Volta a Catalunya en BTT. De Pont de Muntanyana a Camprodon.Des de Pont de Muntanyana, ja en Prepirineu, ens anirem un xic cap el nord a cercar la subcomarca de la Terreta, els feréstecs, aspres i solitaris camins d’aquesta serralada que ens fera recórrer moltes comarques , valls i barrancades paral-leles als Pirineus i altres de transversals ens faran guanyar desnivells per assolir colls. La part mes occidental d’aquesta serralada, les muntanyes i valls estan molt desabitades. Transitarem de ben segur hores i hores sense veure cap esser humà. Pot ser que l’equirol travessi el cami o es pugui sentir el bram de cérvols.
Ens anirem trobant aixi que avancem, les serres de Sant Gervás, del Boumort, Sant Joan, d’Oden, del Port del Compte, del Cadí, el Pedraforca, d’Ensija, de Gisclareny, de la Molina, Montgrony.
A totes aquestes experiències caldrà afegir-hi la bellesa dels paisatges: boscos, alzinars, rouredes, serres, cingleres, valls, barrancs, llogarets, masos, ermites i esglésies romàniques.
La traça del recorregut a Wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=638802