dimarts, 26 de gener de 2010

El Sender del Mediterrani GR 92 en BTT


El Sender del Mediterrani GR 92

El traçat d’aquest sender segueix tot el litoral català, mostrant la diversitat de cales, platges i paisatges mediterranis, així com les serres litorals. Comença a Portbou i es dirigeix a Llançà. Des d’aquí baixa als Aiguamolls de l’Empordà, de gran interès ornitològic, travessa el riu Fluvià i arriba a les runes gregues d’Empúries. Després de pujar al massís del Montgrí, baixa a Begur i a Palafrugell. Seguidament passa per la serra de les Gavarres i passa per les conegudes poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar i Lloret de Mar. Seguidament s’enfila a la serra del Montnegre i el Corredor. Després del poblat ibèric de Puig Castellar arriba a Santa Coloma de Gramanet, travessa el Besòs i voreja Barcelona per la serra de Collserola.
La vista sobre la mar no es perd anant cap a Sitges, i després a Albinyana, Tarragona i Constantí, des d’on torna a la costa per Cambrils. Seguidament torna terra endins fins que surt al mar per l’Ametlla de Mar. En arribar a l’Ampolla travessa el delta de l’Ebre per Amposta, puja la serra del Montsià i baixa a Ulldecona.

Distància: 583 km

Comarques: Alt Empordà, Alt Penedès, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Garraf, Maresme, Montsià, Selva, Tarragonès, Vallès Oriental, Vallès Occidental .

La descripcio de les 31 etapes a peu, distancies en Km i temps. Clica l'enllaç FEEC GR 92

Tota l’informació del recorregut per fer-ho en 13 etapes en BTT. Traça i dades de M2c.

Tambe a Wikiloc.