Pels voltants del riu de Calders. 06 01 2010

En aixecar-me i recordar la data, dia de Reis , dia de les il·lusions dels mes petits, quans records, d’anys de d’infància, pensant amb això, al decidir la sortida, m’ha vingut al cap les sortides que amb el pare fèiem prop d’Artés. Amb el pare Jaume i l’Avi al riu de Calders.
Feia alguns anys que no m’havia apropat a la zona. He cercat i carregat el Traç del PR-C 197 sender del riu de Calders, i a seguir-lo.
El dia potser no era el mes adien desprès de la darrera pluja, però si es un PR segur que per travessar el riu estaran ben resolt amb, guals, passeres o ponts.
Surto de Manresa a mig mati . Agafo direcció del parc de l'Agulla, sant Fruitós de Bages, les Brucardes, Navarcles i aquí e trobat el PR-C 197 que volia seguir. Els primers trams, per la vaga de l'Angla, son mol aeris i amb bones vistes sobre la vall, baixo fins al fons del riu pel costat de la font del Angla, segueixo per Sant Pere de Viladecavlls passant just per sota del Cingle central. La font Calda, al travessar el riu sembla que l'aigua era mes calenta, deuria ser efecte psicològic. La Mira, mas de Rubió, poc abans del Forat Micó he deixat el traç que seguia per encaminar-me ara cap el Mont-ros, Torre Cabota i el darrer corriol de baixada amb du a Artés.
La família m'esperava per passar el resta de del dia de Reis.
Bons reis per tot-hom.

El Traç i les dades del recorregut el podeu trobar a Wikiloc.

Comentaris