Voler és poder ???


Quan era petit la meva àvia em repetia "voler és poder". Allò em posava furiós perquè em donava la impressió que no comprenia les meves dificultats per aconseguir algunes coses i que no veia els obstacles que em trobava en el camí.
"Voler és Poder"És una frase que molts de nosaltres hem escoltat una infinitat de vegades. Però, l'hem posat en acció? Hem fet el que estem dient? Aquesta frase sembla insignificant de només tres paraules, però amaga un poder increïble. És tota una declaració al nostre "jo" intern. Les nostres circumstàncies en certs casos ens limiten a aconseguir els nostres objectius i no hauria de ser així. Les nostres circumstàncies són només un panorama temporal en la nostra vida.

Aquests darrers setmanes que he començat un nou tractament per recuperar-me de la bufeta. Cada vegada que amb posen la medicació sembla que agafi un “Gripal” que fa realment dur tornar a fer exercici de qualsevol tipus. Però el vici de bici és molt fort i intento superar de la millor manera que sé, i per suposat és sortint novament amb la bici, a fer un tom per les contrades que més conec tan a la Cerdanya la setmana Santa com al voltants de Manresa aquests darrers dies.

Bon cap de setmana a tothom i bones pedalades.
VOLER ÉS PODER !!!

Comentaris

DBG BICIS ha dit…
Les petites coses són un sumatori que ajuden a fer-ne de grans i la bici, a més de ser un "vici", n'és una. Salut!
Xavi ha dit…
La bicicleta també ensenya una cosa molt important. Que cap cosa bona s'obté sense patiment. Que l'esforç sempre obté recompensa.
Una llicò per la vida.
Totof ha dit…
No sempre pots fer el que vols, però una cosa es clara, si no vols no pots.
Agustí ha dit…
En moments difícils es d’agrair el vostre suport. Mercès.