En patinet pel pla !


Ahir a la tarda vaig rebre la màquina secreta, Kickbike “esport max”. Després de muntar-la i posar la bossa al manillar avui era el dia de provar noves sensacions.

Després d’un lleuger esmorzar he emprès la sortida per les rodalies de Manresa. La volta pretenia seguir els camis o carreteres més plans possibles per tal de conèixer el patí i veure les meves limitacions on arribaven després de tants dies de està en un nivell mínim d’activitat física.
He seguit el carril bici cap el parc de l’agulla, només d’arribar a Can Font ja m’he adonat que aquí no hi ha canvi de marxes per pujar els repexons i per suposat l’he pujat empenyen. Segueixo direcció al polígon industrial Isidre. Poc abans he agafat el corriol que amb duria al nou pol encara en fase de construcció , fins prop de Santa Anna.
La meva idea d’arribar a Sallent l’he canviat per la de tornar. La nova manera d’avançar amb el patinet fa que treballis muscles poc habituals en el ciclisme o el caminar.
Mitja volta i he tornat per la Rosaleda, el bombers i novament a casa.
Ha estat una bona experiència. Exceptuant la dificultat que suposa una nova activitat, la resta ha estat molt gratificant, despertant el somriure dels altres vianants. La facilitat que et dona per circular, ja sigui per pista, camí, vorera, carretera.
Espero, els proper dies, poder seguir gaudint del patinet i anar agafant una mica de forma per l’estiu que ve i poder participar en alguna sortida.
Traça i dades del recorregut. Wikiloc

Comentaris

Xavi ha dit…
Cal reconèixer que la màquina té molt bona pinta.
I pels que no acabem d'acostumarnos al dolor que provoca el seien de la bici, pot ser una bona alternativa.
Agustí ha dit…
Jo ho estic fent per que fa 3 mesos que no puc serem al seien de la bici.
Avui he tornat a sortir, i la veritat que las sensacions son molt bones. O potser son les ganes.
Be ja aniré comentant els propers dies que passa.
Salut.
Si senyor !!
Lo important és no quedar-se a casa mirant la caixa tonta, bona alternativa el patinet, lo important és el contacte amb la natura i fer camí, lo de menys el el tipus de vehicle. Per cert estèticament té bona pinta, suposo que mica en mica en tens d'anar acostumant. No descarto algun dia provar-ne un. Ja saps que a mi m'agrada qualsavol vehicle de dues rodes.

Salut !!
David ha dit…
Tot és questió de pràctica.
Jo el primer dia recordo que no vaig poder fer més de 500mtr. Em surtía fum de la cama que va sobre del patinet. Ara puc fer-ne 50 Km. per costa, fins al camping i no deixo de disfrutar cada patada, ... és molt diferent a la bici, ja t'adonaràs, sobretot en que no es convenient portar rellotge ni pensar en el temps que trigarás en arribar a un lloc ... es tracta de disfrutar de l'entorn d'una forma més pausada i relaxada. I les baixades, les baixades, ja ens contaràs.
Salut.
Agustí ha dit…
Carles.
Gracies pel teu suport. Quan vulguis provar-lo ja ho saps quedem i cap problema.
Salut!
Agustí ha dit…
Hola David.
Això de poder fer 50 Km amb dona molta moral, ja m’agradaria ja, poder fer... el canal del Garona per S. Joan seria massa. Be, practicaré, practicaré i practicaré!!! Les baixades ja m’han dit que son molt llamineres ja.. Be tot arribarà
Salut!
Suso ha dit…
Me alegro de que tengas una máquina tan bonita. Con una muy parecida -de carretera- he acometido la Transpirenaica de Jordi Laparra con saco y tienda de campaña. Tienes el relato en Retos Juanes. Fue una experiencia inolvidable. Un abrazo.
Agustí ha dit…
Hola Suso.
Cuando leí tu fantástico relato fue lo que hizo decidirme por el patinete por las posibilidades que te da.
Espero que sigas con tus fantásticos retos, siempre son motivadores.
Gracias por tu soporte.
Salud