La volta dels Pipiripips


Avui quan esmorzava i amb el recorregut que estava duen a terme, pensava, avui sortirà un marató en patinet, ja tinc el post d’avui. Però en tornar i veure les fotos dels pipiripip en mig dels caps que comencen a groguejar, m’han semblat tan sensacionals he pensat que el millor títol per la sortida d’avui era: “la volta dels Pipiripips”.

Els pipiripips son la rosella que alguns poble els anomenem així. El recorregut ha estat semblant a tants d’altres que he fet amb BTT. Manresa , pont de Cabrianes, les Tapies, Vista Pirineus, Calders, Navarcles, Sant fruitós i novament Manresa.

El recorregut no te res excepcional excepte que el d’avui es en patinet. Com deia el David en un comentari a un post, sense preses arriba a tot arreu i realment així a estat. Si a més i fem u bon esmorzar a mig camí, al restaurant "Vista Pirineu". Les pujades, les dretes empenyent erl patinet. Els corriols tècnics, es un xic complicat doncs molts cops he de carregar el patinet perquè el rocs el fan impracticable. Les baixades, guau, practicant tècniques fins ara desconegudes en bici, derrapatges, girs impossibles en bici. El patinet du el centre de gravetat molt baix i les corbes que en bici serien impossibles aquí son possibles.
Penso que potser haure de tornar a agafar el casc, fins avui anava amb la gorra pel sol, però... això cada dia s’anima més i les properes sortides...

Us deixo amb el recorregut de la sortida a Wikiloc i les fotos.

Comentaris

David ha dit…
Veig que ja estàs enganxat...
Les fotos dels voltants del teu terme són precioses.
Lo del casc... ès molt difícil caure i si caus, caus de peu...jo sempre vaig en gorra nomès, em sembla més romàntic i pausat, com el patinet.
Suso ha dit…
Creo que David no tardará mucho en comprar uno de carretera si continúas publicando fotos como éstas.
David ha dit…
Es cierto Suso ...se me van los ojos detrás de sus curvas, pero de momento tengo bastante con la "salvaje máquina del tiempo"... de momento.;-))
Bikeapeu ha dit…
Carai amb l'Agusti. Aviat ens seguiras amb el patinet en les nostres rutes Beteteres. A veure si coincidim algun dia.
Salutacions
Agustí ha dit…
Hola David.
Dos enganxa mes del que pensava. El ritme es mes lent, sobre tot pujant, que amb bici i et permet gaudir del entorn. He descobert racons que no coneixia i havia esta moltes vegades amb bici i no ho havia ni vist. També es cert que desprès de l’operació tenia moltes ganes de sortir i poder gaudir del entorn. Et faré cas en lo del casc i seguiré amb gorra.
Salut.
Agustí ha dit…
Hola Carles.
Mica amb mica. Espero poder acompanyar-vos ni que sigue un trosset un dia d’aquets.
Salut.
Agustí ha dit…
Hola Suso.
De momento este ha pisado poco asfalto. Pero lo cierto es que, por pista y senderos se deja llevar muy bien.
Cuando haya cogido un poco de ritmo, me gustara hacer alguna aventurilla de varios dias con el.
Salud.
Vicente ha dit…
A ver cuándo hacéis una concentración de patinetes.
Muy bonitas algunas fotos.
Agustí ha dit…
Hola Vicent.

Jo sols conec al David i al Suso que fan això del patinet, serà parlar-ne i quedar en algun lloc pro interessant, ara que venem bons dies d’estiu. Estaria prou b.
Gracies pel teu suport.
Salut.