Translate

dimarts, 17 d’agost de 2010

Llívia Bell-lloc (Dilluns,16 agost)Desprès del repòs de bici del cap de setmana reprenem les sortides fen una típica a la Cerdanya. Llivia Belllloch.
Aquest recorregut esta inclòs a la Cerdanya en BTT, 17 rutes en bicicleta recorreguts senyalitzat. Ruta nº 10. De la Guia de Josep Castellet i Llerena.

Sortim des de Llívia de seguida una forta puja de ens apropa a Vilanova de les escaldes. Allà comencem una pujada esglaonada i amb grans diagonals fins al Santuari de Bell-Llloc. Al llarg de la pujada ens anem trobant diversos grups ja siga d’excursionistes a peu o be amb bicicleta. Al santuari en refem del esforç i aprofitem per fer algunes fotos.
Reprenem l’excursió amb una baixada per un bonic i trialer corriol fins a Brangoli. Seguim cap veure el Dolmen. Travesem Feners, darrers pujades per carretera fins a Enveig, i Ur i tornem pel camí de Llívia fins a on hem començat.

Bonica sortiada i si el dia o permet com es el cas sensacionals vistes de la vesant N de la Cerdanya , des de coll de la Perxa, vall d’Eina, Puigmal, Tossa, i Serra del Cadi. Cal destacar la trialera un xic tècnica que en alguns cassos cal fer empenyent les bicis.

Dades del recorregut a Wikiloc.