Diada Nacional amb Bike @ peu.


Desprès de gaire be 1 any avui tocava la penya de bike a peu. El que semblava seria una excursió familiar al final a esta una multitudinària 9 afamats beteteros.
Sortida del “Montcau”, primer bar poit del dia pel talladet, també punt de trobada, a les 8 pel camí que segueix el riu Llobregat fins el pont de les Generes. Enfilem la primera puja del dia pel camí de les bases fins a trobar la Cra. Seguim pel serrat dels alous, serrat del vintro. La vista a la riera de Talamanca es espectacular des de que dissortadament el foc va cremar el bosc. Juas al arribar al serrat del Feliu, agafem l’antic camí, esdevingut corriol tràiler i molt divertit, que per la baga de la Corriola ens deixa a Bellvei al riu de calders.
Passem prop del forat micó, el Mont Ros, Torrecabota, darrers esforços i arribem a la “Vista Pirineus” segon bar point del mati, on ens espera un bon esmorzar.
Seguim amb la nostra particular “diada” i continuem cap a Calders. El poble esta de festa major i la plaça es plena de gent a punt de començar la gresca.. Al carrer del raval agafem el GR 177 que per un corriol fàcil ens du a la Vall. Travessem pel mig dels masos de la Ponsa i el Mas per enfilar-nos cap al serrat de les guixers. Darrer corriol seguint el PR d’Artés ens du a la riera de Rui Sec, aquest es ple de bardissa. Aqui he hagut de caminar una mica per esquivar la bardissa. Seguim per les planes i ja som a Artés que esquem pel camí del Moli. Travessem la riera de Malrubi, que amb els aiguats dels darrers dies baixa plena d’aigua i cal esquivar com millor sap.
Travessem els darrers masos, el Canet, les torres, i Sant Hilari Vell i tot planejant arribem a el Pont de Cabrianes. Pla de les olivares, Aeròdrom de Manresa, i finalment al parc de l’Agulla. El bar del Parc de l’agulla es ple de gent que ja a començat a dinar, nosaltres amb un pis pas es bevem una cervesa fresqueta. Tercer i darrer Bar point del dia. De fet les pedalades no serien el mateix sense els Bar Points.
Petonet i abraçades i cada u casa seva i fins la propera.

Fotos a Picasa: http://picasaweb.google.es/agustigrane/11092010#

Dades del recorregut a Wikiloc.


Comentaris

PC ha dit…
Hey Agusti, un mati fantastic per pedalar amb els amics formant part de la natura (i les bardisses...)je
jeje, bon esmorzar i bones birres, aixo es el que tindrien de receptar els metges i no tant medicament..., (em sap greu per el Toni Farma)
Agustí ha dit…
Quanta rao que tens.
Salut.
Anònim ha dit…
un plaer pedalar amb vostè sr. Molt amable per portar-nos per camins plens de pinxus. jejejeje Fins un altre!!!

Betty
Agustí ha dit…
Mira això dels pinxos va com va. Espero poder-vos acompanyar mes sovint.
Salut.