De Manresa a Calders amb el Team Poal (06 12 2010)


El Josep, el Martí, el Víctor, El Pere i l’Agustí, a les 8h del mati des de Cal Ferre comencem la nostra sortida. Per tal de ser a mig dia a cassa, es decideix anar a Calders.

Sortida per Sant Fruitós per tal de fer els primers corriols, Pont de cambrianes, el Victor comença amb el “ZERO ZERO”. Desprès de travessar el Llobregat toca el corriol del Galobard, seguim per la roureda de les Tapies cap el Canadel, saludem el senglars, cap a les Quingles i el Mont-ros, corriol de la darrera pedalada d’Artés i la Guardia. Anem a fer el most al racò del pou a veure si el Pere que li va tocar la loteria ens convida, resulta ser un bluf i cal fer el gesto. Mentre esmorzem per no perdre el costum torna a ploure.

Tornem cap a Manresa seguint el camí Ral, al arribar a les Tapies segueixo tot sol per Navarcles. Segueixo el riu Calders fins l’aigua barreig amb el Llobregat sota la Balma. Sant Benet , pont de les Generes, Viladordis, els Trullols, Sant Joan de Deu, Sant Pau, Paseig del Riu novament a cassa.

La traça del recorregut a Wikiloc.

Les fotos al Video.

Comentaris