Pedalada dels “Nassos” o S. Silvestre 2.010

A les 8 amb el Ramón, Josep , Pepe, i Agustí , despres d’una nit amb pluja, emprenem la nostre particular pedalada dels Nasos.

L’Home dels Nassos és un personatge mític que simbolitza l’any. Posseeix tants nassos com dies té l’any. L'últim dia de l’any té, com tothom, un sol nas, tot i que d’una bona mida.

La sortida ha estat una recopilació de sortides que hem fet al llarg de tots els 365 dies. Un tros d’aquí molt i mol conegut. Ssortint de Manresa ens apropa a les Torres de Fals, aquests dies gaudint del seu pessebre vivent del Bages. Trossos d antigues Ambassos i que des de Fals ens arriba Fonollosa per la obaga de la riera de Fonollosa amb els seus continus tobogans.

A Fonollosa em aprofitat per gaudir d’un bon esmorzar, el darrer del 2010.

Seguim el recorregut que el Bages en BTT nº 15 Per terra Cremada, travessant Camps i arribant a St Mateu de Bages. I ja finalment per recuperar del esforç del dia baixada fins a S. Marti de Torruella. Las fangueres que ens em trobat a les obagues, i molt especialment a la de Jaumeandreu ha fet que ja no sigui qüestió de força sinó de nassos acabar la sortida d’avui.

I fins aquí a estat l’any que s’acaba mai mes ben dit un any de NASSOS.!!!!

La traça i dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris