O com passar fred un dissabte al mati. (22 01 2011)



Sortir de Manresa a ¾ de 8, la lluna plena encara es al cel, la temperatura sembla que no es excessivament freda, deu ser que surto i encara no m’he aclimata.
Segueixo per mig de camps i algun polígon fins arribar a Navarcles. Surto pel camí de les fonts, i de seguida pel de Solervicencs, el cap de la serrai i pel serrat del Alous fins arribar al punt mes alt de l’excursió Serrat del Vintró.
Faig mitja volta , una parada per fer un most i lo que buscava un antic camí convertit en corriol  que transita sempre per la solana  del Vintró per sobre la riera de Talamanca, aquest amb deixa just a la riera que travesso per 2 cops, avui no baixava aigua , he pensat que era un bon dia per travessar rieres, tota l’aigua estava gelada, nomes calia fer atenció amb les relliscades.. Segueixo pel camí de les basses, camí de les Generes. El deixo per seguir el corriol que amb du  just per sobre les Tines. Darrers esforços i pel grau arribo al  Guix i novament a Manresa.
Realment a esta un mati molt molt fred,. Menys mal que al transitar per paratges solejats han ajudat a suportar-ho millor.
Les dades del Recorregut  clica: De Manresa al serrat del Vintró.

Comentaris