Un tomb pel Pla de Bages


Diumenge farà un any que em van operar. La darrera revisió mèdica que ha estat durant la setmana, va carregar-me de moral ni que sigui pels propers 6  mesos.

Se m'ha  girat feina a cercar possibles esdeveniments per fer al llarg dels propers mesos o a la FFCT grans viatges o bé altres entitats que organitzen esdeveniments. Un dels mes engrescadors és “Raid Verd transaalpin” "La Cylotourisme ( Tour de corça)"  " La setmana Europea de Cyclotourisme". Somiar és gratis. Veurem que es pot fer.

Gaire bé feia dos anys, des de setembre de 2009, que no agafava la bici de carretera. Per si de cas avui he tornat a agafar la  Klein, companya de 2 Tours cicloturistes, molts brevets de la PBP i també moltes i moltes sortides.. Volia veure quines vibracions es tenen després de tant de temps.. He anat a fer un tom curt i pla per la contrada. He sortit gaire bé a les 12, doncs entre que m’he aixecat i he enllestit els quefers s’ha fet tard.. Recorregut pla i fàcil. Manresa Santpedor, Pont de Cambrianes, Artés Avinyó, Balsareny, Sallent i novament Manresa.


Comentaris