Translate

dissabte, 2 d’abril de 2011

Per la Segarra en Btt.

Després d'el experiment de fer un post a mig camí finalment toca el resum de la sortida del dia.Sortim de bon mati de Cervera capital de la Segarra. Anem el Joan i Jo.
Deixem el cotxe al nou centre d'atenció turística. Baixem per l'antiga nacional a trobar el camí que seguirem tot el mati.
Vergós, comencem a pujar, Vergós Guerrejat, les masies de Melio, Sant Domí visita turística, Montfalcó Gros, amb sensacionals vistes sobre la veïna comarca d'Anoia amb el teló de fons de Montserrat. Un gos ens bordava amb la boca plena, havia caçat una perdiu i no tenia intenció de deixar-la. finalment arribem a Sant Guim de Freixenet, fem un most a cala maria, i proves de publicar al bloc amb iPad.


En tornar al camí ara de baixada, esdevé una sorpresa mol agradable, els corriols de l'hivernal de Cervera. Passem pel mig de Montlleó, i finalment trobem el camí de Sant Jaume a Sant Pere dels Arquelles i el seguim fins a Cervera. Arribem a Cervera pel famós carrer de les bruixes, seguim pel carrer Major fins el cotxe.A estat una sensacional excursió per las contrades de la veïna Segarra, segur que tornaré.Les dades i la traça del recorregu a Wikiloc.


Des del iPad