Amb bici cap a Prades de la Molsosa, Solsonès


La "pluja" a la creu de Castelltallat
Avui desprès de la Pluja, amb la  pluja, la bici de pluja doncs porta parafangs,  i de sortides cicloturistes, no sabia on anar ja que semblava que qualsevol moment tornaria  a ploure.
Decideixo anar cara amunt doncs si torna a ploure en un tres i no res seré a cassa.
Surto pelo camí del Poal, cap a la zona esportiva de St Joan i m'he creuat amb una colla de jovent que acaben la marxa que organitza la PC Bonavista.  Aprofito per saludar al Malo que esta retirant les fletxes i segueixo. Per la Mafrica cap a Callús i d'aquí pujant sense parar  fins St. Mateu de Bages. Segueixo i deixo enrere la Rabasola, la Rabassa i quan soc per sobre de cal Figuera pensava, ja fa dos anys que no pujava a Castelltallat per la carretera, ha plogut molt, la masia i l'ermita de cal Figuera ja gaire be no es veuen des de la carretera. Can Figuera,  es un mas immens que sempre m'entretenia mirant-lo, ara han crescut les alzines i els pins i ja gaire be ni es veu, tan se-val, la natura continua i dia rere dia torna al seu lloc.

Prades de la Mososa
Un cop he deixat enrere  Castelltallat m'he aturat a la creu a fer la foto i a la Pluja. Semble que el dia esta escampant i no plourà, decideixo arribar-me a  Prades de la Molsosa.
Carrers estrets i empedrats, tranquil, nomes algun gat que fuig, unes fotos i torno pel mateix camí fins a la serra de Castelltallat.
Vista de Pinos

Ara baixada, cap a Fonollosa, Moli de Boixeda , i a la Mafrica veig un cicloturiste carregat amb alforges davant i darrere, en creuar-lo el saludo, pensava que seria algun estranger, però no es català, de nom Carles i es del Maresma,  pregunto que ha fet, d'on be i a on va, l'acompanyo xerrat entretinguda-ment a l'estació, ha fet sis dies per terres de Lleida i va a cassa al Maresme amb tren. M'explica l'aventura que fa dos anys va dur a terme durant 2 mesos per Anglaterra Irlanda. Ens desitgem bones pedalades mútuament i fins un altre dia.
Qualsevol dia, amb pluja i tot pot acabar amb  agradables sorpreses i conèixer gent interessant.
Al Bloc de Conèixer Catalunya ens fan un entretingut relat de Prades de la Molsosa
La traça i dades Polsa l'enllaç.

Comentaris