BTT sota la pluja.

Seguim les fletxes
Ruta de les 20 ermites. 2ª part. Navàs, Puig-reig, St. Pau de Pinós, Cornet.


Desprès dels llamps i trons de la matinada, amb el Joan ens trobem a Navàs per tal de dur a terme la segona part del recorregut, del GR 176 Ruta de les 20 ermites romàniques, el tram entre Puig-reig , St Pau de Pinós, Cornet i Navàs.
Santa Maria de Pinós (El Ginebret)
Nomes començar ja em desestimat seguir la ruta de les colònies. Per la via de servei al costat del eix, abans de Puig-reig ja han fet acte de presencia les primer res gotes, ens aturem a la parada del bus i en un tres i no res podem tornar-hi. De cal Marçal a Puig-reig anem per l'antiga via de tren, ha estat reconvertida per vianants i bicicletes.

Fent Amics!!!!
Hem començat el camí que realment volem seguir el GR 176 , desprès de passar el Llobregat sota Puig Reig. Comença la forta pujada que ens du a St. Andreu de Cal Pallot. Baixem per travessar la riera de Merles, el tros es conegut dons dissabte pujàvem direcció de Borredà. Quan hem passat la Molina ara toca pujar i de valent, seguim les roderes uns sliks que deurien de baixar fa pocs dies, mes de la forta pujada s'ha afegit la pluja. En hem arribat a Santa Maria de Pinós per tal d'aixoplugar-nos i fer un most.
Quan ja feia una bona estona sembla que para i decidim de continuar. Dissortadament ha estat un 
Cornet
miratge, falsa alarma, segueix plovent cada cop 
s'anima mes, nosaltres a lo nostre, ja estem ben molls, tan se val. Travessem Sant Pau de Pinós, i cap a Sant Miquel de Tarradelles i Cornet. A Cornet fem petar la xerrada amb veïns que tenen els tendals posats per el 16e aplec de Cornet que tindrà lloc demà.



Un enfangat corriol ens retorna novament a  Navàs. Aprofitem per fer bugada tan de les bicis com de nosaltres mateixos doncs semblem  croquetes arrebossades.

La sortida es d'un alt nivell tècnic dons el fang a convertit el camins en corriols on practicar tècniques  de derrapatge, sense por de caure, el terra era d'allò mes tou,  els corriols en algun tram eren un aiguamoll que no es podia passar si no a a peu.
Peró es tractava de viure una nova sortida amb experiències diferents i així a estat.


El Joan també derrapava i ho explica al Bloc de Team Poal.
La primera part del recorregut a GR 176 Ruta de les 20 Ermites Romàniques. 1ª part - Navàs Puig-reig.


Les dades i traça de.Navàs, Puig-reig, St. Pau de Pinós, Cornet.



La traça sencera. GR 176 Ruta de les 20 Ermites Romàniques

Comentaris