Dimarts 19 juliol. Granges i Castells de Condroz.




L'esperada treva per fi ha arribat. El mati nuvol però sembla que no plourà, el vent també ha parat.
A 2/4 de nou comença la sortida, avui he començat de la-porta de cassa doncs anàvem pel Camil de Waillet. A principi el terreny es mes planer.




Alguns valons que fan suar de valent i grata sorpresa, doncs desprès de passar Hamois un sensacional carril bici hens apropa en un tres i no res a Havelange hon hi ha el primer re-avituallament.
Aprofito per saludar antics companys del tour de 2006, el Michel.




Reprenc el camí i quan m'he donat compte estava fen un recorregut alternatiu, dons no seguia les senyals, aixo ha fet que allargues un xic el recorregut. El recorregut del dia ha transitat per zona amb mes pobles amb algun que altre castell, Heure, Scy, Ossogne, st-Fontaine.




Arribo al segon avituallament, desprès de hores de pedalar, un entrapa i una cervesa es posen d'allò mes be. Al marxar, arriben els companys de Manresa, Ferran i Joan, fem la xerrada i quedem per veure'ns al sopar.





Amb forces reeixida segueixo fins a la permanence, on el personal esta veient la volta França. Una bona cervesa, cada dia en promocionen una, som a Bèlgica.








Quan escric aquestes ratlles esta plovent de valent deu ser per recuperat lo que no ha plogut avui, cal esperar que demà ens deixi novament la pluja.

Les fotos al enllaç https://picasaweb.google.com/agustigrane/SFE2011MarcheEnFamenne

Pots clicar per seguir llegint els altres dies de la SFE.Marche en Famenne

Les dades i traça a Wikiloc.

Des de el meu iPad




Comentaris