Transpirinenca 2011 Izaba-Roncesvalles. Camí de Sant Jaume Roncesvalles-Bizcarreta 07 08 2011




L'entrecot ha fet el miracle i de sortida ja estic com nou, però conservador, ens esperaven prop de 90 km per davant i no sabia com respondria.
L'etapa ha anat per camins molt còmodes, amb els principals desnivells a superat al principi de l'etapa, entra per dins uns boscs immensos de faig, espectaculars, més endavant del coll d'Irati entrem en un dels boscs més grans d'Europa, arribem al poble abandonat d'Irati envoltats de fagedes, abets i falgueres.





Tot sovint anem trobant el plat petit com balla, ha estat un trio distret que hem anat coincidint desde la sortida d'Izaba.
Hem seguit pel camí que voreja el pantà d'Irabia i la reserva natural de Mendilatz, igualment espetacular, fins arribar a la fàbrica d'armes de Orbaizeta.





Hem arribat a Roncesvalles, inici de la primera etapa de molts peregrins que volen arribar a la catedral de Sant Jaume, evidentment hem recollit la credencial del camí amb el corresponent segell de sortida de la primera etapa, i comencem el nostre particular peregrinatge.
Hem arribat a Bizcarreta on ens hem proposat celebrar el punt i apart en la nostra particular travessa del pirineus, a falta de cava, em tirat de força vi i patxaran, teniem els nassos bastant vermells i no teniem clar si del sol o del final del sopar.





Llastima que demà recollim el trapant i tornem a casa, però sabem que hi ha gent que ens espera.


Cami de S Jaume. Roncesvalles Biscarreta.


Des de el meu iPad
Location:Bizcarreta

Comentaris