Translate

divendres, 9 de setembre de 2011

Visca la Festa Major.

Font de les Tapies
Aquest Setembre als pobles de la contrada estan de Festa Major, diumenge Artés, aquest cap de Setmana Calders, el Proper Cardona i aixi cada població esdevé un bullir d activitat.
El Diumenge passat Artés feien la pedalada popular i a Calders ja començaven fet la Caminada. Avui aprofitant que tenia festa he intentat de seguir la que va ser la caminada de Calders.
He sortit de Cabrianes, ( El pont) i ja he començat a seguir el corriol del Galobar seguint cap el Canadell,  fins Calders. La brigada esta fent dissabte i estan engalanant els carrers per l'esdeveniment que comença aquesta nit. A la plaça ja tenen l'escenari posat, tot es a punt.
Barraca prop de Calders
Surto seguint les senyals de diumenge, encara son visibles. Segueixo un corriol poc fresat, paso prop de Sant Amanç, i gaire be pel bell mig de la riera de l'Om  arribo fins a Busanya. De baixada ara el corriuol amb porta a la Ruca (Urbisol). Torno pujar cap a Vilarmau i Calders.  La tornada es seguint el PR, però avui a la font de les Tapies he baixat fins la font per tal de fer traguet i refrescar-me, també tenia ganes de veure l'indret desprès d'uns anys de no anar-hi. Realment es un dels paratges que val la pena  de la comarca i  encara mes ara que fa aquestes calors. La baixada es complicada a peu, doncs amb bici... Després de les fotos i refrescar-me torno a pujar i pel costat del mas de les Tapies i ja de baixada arribo novament a Cabrianes.

Traça a Wikiloc