Un tom per les fonts de Navarcles i Calders


Font de les Tàpies 26 Novembre 2011

Sortida del parc de l’agulla a les 9 h amb l’Ezequiel, i el Josep Mª per tal de fer el recorregut de les fonts de Navarcles.
Sant Benet de Bages


Font de Soler-Vicenç
Font Nova
Arribem a sant Benet de Bages  com es habitual es ple a vessar. Seguim per vora el riu Llobregat i al travessar-lo ens arribem ala font dels Burjons.  Pugem per les generes fins el Cap de la Serra. Travessem Navarcles de resquitllada i anem a la Font Nova. Tot seguit cap a la de Soler-Vicenç esta  amb un bon doll d’aigua. La següent la font l’Angle acabada de refer sensacional roureda per gaudir-ne qualsevol tarde  d’estiu. Continuem cap a la font dels quatre camis a Viladecavalls. Ara anem a buscar la font de les Tàpies. Esta impressionant amb un bon salt d’aigua que feia anys no havia vist. De ben segur que es un dels recons millors de les nostres contrades.

Font de l'Angle
Al parc de l agulla donem per acabat el nostres recorregut d’avui..
Encara que hem transitat per camins molt coneguts el fet d’arribar fins a les fonts fa que sigui diferent. Val la pena aprofitar que les fonts estan espectaculars per fer-hi un tom. Per suposat que serà una alternativa escaient qualsevol tarda d’estiu.
Molt bona sortida e immillorable companyia.
Dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris

jerandonne ha dit…
Bonjour,
Je vois que tu as changé le texte du titre de ton blog,je t'envoies une citation d'Antoine Blondin :
 "Depuis que la Providence a suggéré au primate d'utiliser un bâton pour gauler les noix, le bicyclette peut être considérée comme l'instrument le plus naturel qui ait été consenti à l'homme pour prolonger l'efficacité de son geste »
Antoine Blondin.
Agustí ha dit…
Mercès Ubert molt interessant.