Translate

divendres, 9 de desembre de 2011

Al tran-tran cap a Navarcles


Cementiri Indi al Bages.Sembla que els darreres anys, per aquestes dates, hi ha una mala astrugància. Dons desprès de la sortida de diumenge amb el company Prudenci, al arribar a cassa vaig començar de sentir-me malament i el dilluns un fort Gripal m'ha fet quedar al llit durant aquest primers dies del pont, impedint-me de dur a terme altres activitats ciclo turístiques que amb ballaven pel cap.
Tan se val, avui afortunadament he pogut reprendre l'activitat a ritme de tran-tran amb els companys, Elies, Ramon, Miquel, Salva, Adolf i el que escriu. Sortida a primera hora el termòmetre ha començat a baixar i ja marca els 0º, l'hivern sembla que es aquí. 


La canalla

El recorregut a primera hora es tranquil seguint el Llobregat, fins les Generes i finalment el cementiri del Indi del Bages tan sols algun que altre comentari pel fred.
A Navarcles anem a Can Muntaner . El bar es ple a vesar de gent que esta esmorzant. Esmorzar com deu mana i la sobre taula, amb algun que altre xistecillu, esdevé llarga i entretinguda. 

Esmorzant a Can Muntaner

Finalment quan algú ha dit que àuria de ser a cassa a la 1 hem aixecat el campament altre cop al tran-tran retornem a Manresa
Dades i Traça.