Transpirinenca 2012. Llança Albanya


Platja de Llança


Primer dia. Llança Albanya. 28 06 2012.
A les 7 del mati en trobem davant del mar Mediterrani a la platja de Llança per tal de fer la foto de rigor, emplenar el pot d'aigua i començar a pedalar. Aquest cop som el Joan, Carles i Agustí. La sortida es matinera doncs fa molta calor. La nostre intenció avançar tan com sigui possible durant les hores de fresc per evitar tan com es pugui la calor de mig dia i tarda. Nomes sortir de Llança,  comença la que es la tònica d'aquesta sensacional travessia, enfilem les primeres pujades que ens endinsen cap la serra de l'Albera.
Adeu a la Mediterrània.  
Darrers vistes de la Mediterrània i comença un paisatge mes àrid i feréstec d'aquesta serralada. Vilamaniscle primer poble del dia, aquestes hores gaire be no es veu un anima pel carrer. Seguim per una pista prou bona que entre mig de vinyes ens du a Rabós, pensem que hauríem de par a fer un most però cap establiment obert. Poc desprès de deixar Rabós ens aturem sota l'ombra de unes oliveres per cruspir-nos l'entrepà. Seguim cap Espolla i pel camí que du al Castell de Requesens fins a Cantallops una font ens permet refrescar-nos de la forta calor. Una baixada per pista enquitranada ens du, desprès de creuar la Jonquera, fins Agullana
El rètol ens assabenta del paratge.
A Darnius tornem a aturar-nos a la fon per refrescar-nos, la calor fa alentir la marxa i també que ens aturem a totes les Fonts que ens trobem pel camí.  Ara la pista transita pel mig de alzines sureres, un seguit de pugés i baixes ens duen al pantà de Boadella. Per fi el dinar a Sant Llorenç de la Muga. En sortir, la forta calor ens fa patir de valent els darrers quilometres. Arribem a Can Carreres, desprès duna bona dutxa ens recuperem del esforç amb una bona migdiada.


Fotos a 




Traça a Wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3029049


Comentaris