Matinal de celebració, de pluja, d'acudits i de bici


Per molts anys Elias
Aquest mati quan preparava la borsa per sortir m’he mirat  el Gorotex, i he pensat no plourà l’he ben cagada vist el que ens esperava.

A les 8 desprès del tallat de rigor de cal Xavi ens enfilem cap el parc de l’agulla, seguim per  la sèquia  desprès de travessar el Llobregat pel pont de les obres arribem a Cambrianes, un problemes amb el suport de la  tija del Salva ens fan aturar-nos a collar-ho. Comencem a pujar, la tija torna a tocar allò que no sona,  total que quan som dalt, sota de Montcogul, ha començat un preciós xiri-miri i ja no ha parat mes. Com que la tija no funciona desfem el camí i anem a cal Cordovès a esmorzar.

Avui es l’aniversari del Elias  65  i com que el temps ho permet, aprofitem per entaular-nos i fer-la petar de valent fins que no ha quedat altre remei que entornar-nos cap a cassa.

Uns amb l’impermeable, altres amb una bossa de deixalla i altres a pel, total la dutxa es gratis. Com que el terra era molt moll, ens mullàvem mes de la que  amb l’aigua del terra que la que queia, el Josep i el Salva han començat un tet a tet d’acudits  que el camí ha estat una revolada i encara que molls ningú n’ha fet el mínim cas, total desprès de tan de riure , ara que estem en època d’eleccions  em  instaurat  democràticament la sortida de pluja. Quedem que quan toqui ens prepararem un acudits i anirem a fer un bon esmorzar i no cal que plogui. Ha resultat un. mati de celebració, de pluja, d’acudits i de bici.

Les Fotos del esdeveniment.


La traça a Wikiloc

Comentaris