Sentier de l’Emile a peu = Rutes de l’Elias en Bicicleta



Sant Benet de Bages
A France hi ha una col·lecció de llibres anomenada "Sentier d'Emile".  Consisteix  en 25 passejades fàcils per volum en un ambient de qualitat, en general menys de 2h30 a peu sense problemes d'orientació: l'etiqueta "Senderisme Emilie" és la garantia de passejos despreocupat, accessible a tots, des de la més primerenca edat als mes grans. Aquesta és la referència per passejades familiars, passejades amb amics, somnis solitaris. La felicitat té alguna cosa amb Emilie ... un paseig suau, una comunió amb l'ànima del país, una atmosfera celebració. Esforçi sense arribar a l’esgotament. Cada descripció va acompanyada amb mapa de la ruta per facilitar el recorregut.

Amb el company Elies ens hem proposat proporcionar unes rutes tenint en compte la mateixa manera de pensar pero amb la variant de Bicicleta: passejos despreocupat, accessible a tots, dels mes petits als mes grans. Les rutes de l’Elies. Aquesta és la referència per passejades familiars, passejades amb amics, somnis solitaris.
Pont de Cabrianes

Aquí us deixem la primera. 

Recorregut: Manresa, Sant Benet de Bages,Les Generes,  Les Tapies,  La Sèquia Manresa.
Caracteristiques: Temps aproximat 3h 15 m, distancia 40 km, desnivell positiu 600m
Descripcio.
Sortim de Manresa, fins el parc de l’Agulla, la boira no ens deixa veure gaire be res. El parc de Bombers, i anem per la pineda de Sant Sebastià fins les Brucardes, algunes fortes pujades ens fan entrar en calor. Ara una suau baixada ens permet contemplar el Llobregat i Sant Benet, amb el bonics colors que ens depara la tardor. Seguim baixant fins trobar el Llobregat, el travessem i comença la pujada del dia fins les Generes, aquí podem veure la riera  Sant Esteve a baix i al fons i Talamanca. Seguim pujant per la serra del Alous. La baixada ens du a passar per la porta del Mas del Soler, Sant Pere de Viladecavalls, el riu de Calders i l’altre costat la colònia Jorba. Tornem a pujar per arribar al  mas de les Tapies que deixem al fons dels camps. Nosaltres ara ens arribem a Pont de Cambrianes i el Mas d’Olzinelles. Ja pels plans de Santa Anna arribem a trobar la Sèquia i d’aquí fins el par de l’agulla i al punt de sortida.
Elias, Ramon, Adolf, Pep


La traça i dades a Wikiloc.




Les Fotos: clica

El Video.

Comentaris

jerandonne ha dit…
Bonjour, j'ai fait suivre sur Facebook , groupe Cyclotourisme et randonnées http://www.facebook.com/groups/138150279627281/