Un tom pel Berguedà.


Pipiripis i Montserrat al fons



Un tom pel Berguedà.

Feria alguns anys que no anava a cap sortida de la PC Bonavista, aquest dies combinat la roba del armar vaig posar a punt el mallot de la penya i avui cap a Olvan.

A 2/4 de 8 amb L'Elies enfilem la antiga  cra. de Berga  fins a Puig-reig, aquí ens anem a la dreta direcció de Santa Maria de Merles. En arribar al Km 5  a Santa Ma de la Guàrdia anem a l'esquerra i per un camí forestal asfaltat anem per Gonfaus i Vilardaga fins trobar la cra. que de Prats de Llucanes a Berga.  Seguim fins a Olvan.
Berga sota queralt.

Acabant del bon esmorzar i com que no tenia presa segueixo tot sol ara el recorregut que feien els  valents de la Llarga.

Nomes sortir d'Olvan he de tornar al restaurant doncs m'he deixat el paravent.  D'Olvan cap el coll d'Olvan i ha una forta pujada per desprès de pujar toca novament de baixar, ara cap a Cal Rosal.

Castell de Balsareny

El recorregut deuria anar per Graugés i Casserres, però he decidit fer-lo per Avia i L Espunyola Casserres i ja de baixada novament a Puig-reig. Ara la via de servei de la C 16 amb du a travessar el pobles que el mati hem pujat, Navàs, Balsareny, Sallent i novament a Manresa.

El recorregut a Wikilo

Comentaris