Primavera 2014. Dia 1. Manresa Prades. 31 05 2014

El cereal ja es a punt de segar.
Primavera 2014. Dia 1. Manresa Prades. 31 05 2014

Després del mal temps de tota la setmana i les previsions de la propera he desistit de fer el raid Pyrénéen.

Com que fa mal temps al nord decideixo anar cap al Sud. Un cop esmorzat, amb l'alforja i la bici, començo l'aventura de la primavera 2014.
La cra es ben tranqil-la al mati
La cra. d'igualada és tranquil·la, algun que altre ciclista fins a arribar a Meians. Baixada a igualada. Deixo aquesta població per la cra. de Santa Coloma. A l’alçada de Sant Martí de tous volia carregà el bidó amb isòpter a la benzinera i amb crida l’atenció doncs ha esdevingut un magatzem de llenya. Cap a tous a la font empleno el bidó i afegeixo la pastilla de beguda isotònic que porto per aquests casos.


Tous
Ara segueixo per la tranquil·la carretera de Bellprat, amb algun empit que fan suar. A Bellprat estan de fira del llibre bell. És ben bé una festassa. De Bellprat segueixo cap a Santa Coloma de Queralt i d'aquí cap a Rocafort de Queralt. Parada i fonda al Restaurant Rocafort.
Vola del Llibre
Després del dinar el millor seria la migdiada, però avui he pensat d’arribar a Prades i cal anar fent ni que sigui a poc a poc.
Santa Coloma de Queralt
Vaig fent per carreteres tranquil·les, creuo Solivella, Blancafort, L’Espluga de Francolí i a Vimbodí tot canvia. Comença de pujar primer suau fins a Vallclara, segueix pujant fins a Vilanova de Prades. Aprofito per reomplir bidons unes fotos i darrers quilometres fins a Prades.


Vinyes prop de Vimbodí
Prades la vila Vermella
Prades és una vila i municipi de la comarca del Baix Camp. El poble també és conegut com la Vila Vermella per la pedra sorrenca de color rogenc que caracteritza gran part dels seus edificis. 

Festa de la Farigola
Aquí també és festa la festa de farigola. La plaça és plena de parades i els carrers estan ben engalanats de farigola, dona gust de fer un tom abans de sopar.

Carrers engalanats.
Avui toca sopar dormir i esmorzar a l'Hostal la Botiga ala mateixa plaça major, quin luxe i tot improvisat que bé.


Manresa Prades


EveryTrail - Find hiking trails in California and beyond

Comentaris