Fins el poblat Ibèric del Cogullo.

Poblat Ibèric del Cogulloó
Sortida fàcil entre Santpedor, Sallent, Navarcles i Sant Fruitós de Bages.

Transita per:

Manresa, el Poal, Pineda de Bages, els Casals, el Rubís, Santpedor, cal Pinyot, Torrebruna, els Emprius, Jaciment Ibèric del Cogulló, La Botjosa, Cabrianes, La Corbatera, el Llobregat, fàbrica del pont de Cabrianes, el pont de Cabrianes, GR. 4, el Galobard, Torroella de Baix, Navarcles, pont Vell, Pont de Sant Benet, camí del riu, Sant Benet de Bages, pont de les Generes, resclosa de la Mina, canal de la Mina, Ulls del Llobregat, Casanova del Grau, El Guix, ferrocarril Manresa Sallent.

La Corbatera
El recorregut segueix camins de bon fer i algun que altre corriol ciclable.

Observacions.

Cal destacar la forta pujada que ens apropa al Poblat Ibèric del Cogulló. El camí, és inaccessible per vehicles doncs és dins la zona d’influència minera, abans de començar la pujada ja i ha una barrera que impedeix el transit de vehicles. Un cop dalt un altra tanca fa que sigui inaccessible. Eel camí que dóna la volta, és molt deixat. A destacar la sensacional vista sobre el pla de Bages.

Un cop travessat el pont de Sant Benet, he seguit, a l’esquerra, el camí del riu, corriol que vorejant el Llobregat, ens apropa al Pàrquing de Sant Benet, és una bona alternativa ala carretera.

Sant Benet de Bages


Que ho gaudiu com ho he gaudit jo.
la raça a Wikiloc:

Comentaris