Pirinexus 2016. Dia 4. Girona Sant Joan de les Abadesses Ripoll. 23 Juny 2016


Monestir de Ripoll Fi del recorregut.
Dia 4. Girona VV Carrilet I, Olot, Sant Joan de les Abadesses, VV Ferro, Ripoll.

Girona a primera hora del mati.
Surto de Girona a 3/4 de 8 després d'esmorzar, vull aprofitar el fresc del matí per avançar i esquivar la calor.

Segueixo la via verda, molt coneguda pels anys que fa que existeix, transito sempre pujant, ja de ser la tropecientes vegades que faig aquesta VV, no estic gaire atent als pobles, pedalar, pedalar. Crec que és una via infrautilitzada doncs, fos enquitranada, podria donar servei a l'afició ciclista de la contrada que ara transita per la carretera. Tant es val. Travesso Bescanó, Anglès, La Cellera del Ter, les Planes D'Hostoles. A les planes d'Hostoles amb crida l'atenció els senyals del camí de St. Jaume, la mateixa VV també és el camí de St. Jaume fins a Olot. Santa Fe de Pallerols. A l'Indret anomenat la Casilla, deixo la VV per seguir un tram de carretera de baixada fins a les Preses. Torno seguir la VV fins a Olot.
Afegeix la llegenda


Paro a fer un refrigeri emplenar els bidons. La temperatura a les 12 colla de valent i ara tinc una bona costa per davant.


Font del Dorca que fresca que estava.
Deixo enrere Olot per la N 260 que va d'Olot a Ripoll. La carretera és tranquil·la i feixuga doncs pujaré 600 m al llarg de 12 Km. En arribar al coll de Coubet aprofito per refrescar-me a la Cantina Vella. Amb refaig quan sóc al coll dubto si anar directa cap a Ripoll o seguir l'itinerari proposat per Pirinexus, i tant se val seguiré l'itinerari proposat. Una lleugera baixada, paro a la font del Dorca, i aquí aprofito per remullar-me del tot. Darrers esforços de pujada fins al coll a pujar fins al coll de Sentigosa i tot avall fins a St. Joan de les Abadesses.

Cap a casa falta gen
A Sant Joan de les Abadesses estan de festa major, no és la meva opció. Vaig a cercar la VV del Ferro i el Carbó i fins a Ripoll. Ripoll darrers fotos, un dinar reconfortant i amb tren cap a Puigcerdà a celebrar la berbena.

Powered by Wikiloc

Comentaris