Eurovelo 1. Vélodyssée 2016. Etapa 4. Blain- Nantes- Painbeuf

Elefant de Nantes
Dijous 18 Agost. Blain Nantes Paintbeuf.

Adeu al canal


Esmorzem, tornem al canal. Contem les darreres escluses, i finalment, a la esclusa 2 deixem el Canal de Nantes a Bres. Han estat tres dies de diversitat paisatgística, amb àrees d'esbarjo, espais naturals protegits, canal de pujada canal de baixada. Una experiència per recordar molt de temps.
Arribem a la vall del Erde i travessem petits pobles de l'extraradi de Nantes. Avui el nostre avituallament és a un Mac-Donals.



Arribem a Nantes gairebé la 1. Anem seguint la nostra ruta, sempre per fantàstics carrils bici al bell mig de Nantes. Parada al centre comercial Basílica de Sant Nicolau, pel palau de Justícia entrem al bulevard de l'estuari on podem gaudir del famós elefant de Nantes en funcionament, els anells de Nantes.


Loire

Loire
Seguim vora el majestuós Loira, després de cercar avituallament anem passant petits pobles que ens desvien per tal d'entretenir amb circuits de trialeres de BTT que amb les alforges en algun punt cal empènyer la bici.

Resclusa del canal de la Martiniere
Tornem al canal de la Martiniere, paral·lel a Loira, només amb dues escluses, una d'entrada i una de sortida, una recta d'uns 10 km ens apropa al fi del dia darrers pobles, Puimbeuf i Corspet.
Ens allotgem a una cabana a l'acull ciclista el Manoir de L Esperance, avui dormirem en una cabana de fusta anomenada Cibelle.

La cabana on dormirem 


Un cop hem deixat el canal, el dia ha esdevingut molts contrastos, la ciutat, el riu majestuós i finalment l'experiència de la barraca.

Un bon sopar ens deixa a punt per dormir i demà tornar-hi.

Les dades del dia: Clica.

Comentaris