dijous, 1 de setembre de 2016

Eurovelo 1. Vélodyssée 2016. Etapa 5. Corspet- Beauboir sur Mer.


Pont de Sant Nazaire
Divendres 19 Painbeuf/ Corpet- Beauboir Sur Mer.

Avui el dia pinta rúfol, deixem l'equip de pluja a l'abast doncs qualsevol moment podem necessitar.
Comencem a pedalar després del esmorzar, i en 5 minuts ens cal posar l'impermeable doncs ja plou. Seguim el recorregut previst. Sant Brevint les Pins un dels punts estratègics del recorregut doncs deixem el Loira per començar a resseguir la costa atlàntica. Parada per fer fotos al pont de St. Nazaire. Seguim sota la pluja ara més forta que a primera hora.
Saint Michel Chef Chef. Parem a comprar pa i queviures al costat de la famosa botiga de les delícies de St. Michel.
Galetes de St MIchel
A Pornic fem una parada tècnica per tal de fer un most a les portes d'un centre cívic.
En continuar seguim entre mar i aiguamolls. Zona de cultiu d'ostra de la costa atlàntica i les salines a l'interior. El mal temps ens fa anar amb l capcot, no podem gaudir del espectacle que ens oferiria l'entorn en un dia clar.


Baixa mar a Pornic
Quan decidim fer una parada per degustar l'ostra del país, són les 3 de la tarda i els darrers establiments estan tanca les portes als clients. Tant se val, ho seguirem intentant.
En arribar al parc eòlic, entre port des Champs i Port de Bec ens deixa la pluja i ja podem guardar els nostres impermeables.
Port du bec darrera parada, fotos i ordenar les bosses.

Avui no tcan ostres
Al arribar a pas de Gois no podem travessar, es plenamar, cval esperar a demà. Reconvertim el nostre final d'etapa. Fem fi d'etapa a Beavoir sur Mer.


Avui sera que no

Les dades del recorregut. Clica

2 comentaris:

Javier García-Berro ha dit...

Extraordinaria ruta!!

Como está el tema de alojamientos?

Agustí Grané ha dit...

Nosaltres hem seguit la guia de Le Routard i ens descriu mol b el que fa Càmpings, Cambra d'Hotes i Hotels.
Nosaltres hem anat sempre a hotels, chambre d'hotes i hem trobat una bona varietat i excel·lent qualitat-preu. Els darrers dies, en ser temporada alta, ha estat un xic més difícil de trobar.
Que ho gaudiu.