Marxa a Marrakech 2016. TravesiaTarifa a Tànger i turisme per Tànger 23 i 24 10 2016. I

Tànger Plaça del Soccos
TravesiaTarifa /Tànger 23 10 2016. 

Ferris cap a Tànger
Avui toca embarcar el ferris cap a Tanger. Un com ens hem llevat, un tom per Tarifa amb les darreres fotos amb vent i sol. A la 1 del migdia embarquem per agafar el ferris.
Control de passaports, i després d'1 hora de travessia, arribem a Tànger. Ens acompanyen per la circumval·lació, fins el poliesportiu del col·legi Cervantes, és on passarem les dues properes nits. Un cop instal·lat, anem a fer el primer tom per Tànger i sopar.

Recó de la medina

Turisme per Tànger. 24 10 2016
Tánger. Gran ciutat portuària del nord del Marroc, Tànger és una ciutat fascinant, al mateix temps tèrbola i rica en història i històries.
Carrers de la Medina
A causa de l'afluència massiva de turistes que arriba cada dia des d'Europa, Tànger va haver d'enfrontar-se a alguns problemes de seguretat que, però, van millorant dia a dia. De tota manera, cal anar amb compte.



kasbah de Tànger
Porta d'entrada a l'Àfrica situada enfront de Gibraltar, gegantí port que cada dia porta mercaderies i turistes, zona antigament internacional on solien arribar els marginats estrangers, els hippies o els artistes, i tot això sumat a una fascinant medina de color blanc i un dels pobles més d'estil art deco, et donarà Tànger com a resultat. Ciutat d'atmosfera estranya, que es desmarca dels seus homòlegs marroquins. 

Parades del meercat





A mi personalment em va encantar passejar pels carrerons de la seva medina i acabar a la increïble plaça del Gran Zoco, abans retrocedir en el temps en el centre de la ciutat, que ens fa remuntar a principis del segle XX amb la seva típica arquitectura, art decó, les marisqueries, les seves pastisseries franceses, les seves llibreries i els seus cinemes. 


Mirador del port
Per tot això, Tànger per a mi és una experiència memorable durant el viatge al Marroc.

Comentaris