Marxa a Marrakech. Etapa 15. Asilah/ Larache. 26 10 2016


Panoràmiv¡c des de Lixus

Etapa 15. Asilah/ Larache. 26 10 2016
distancia: 47,29 km
Ascens acumulat. 418 m+
Temps en moviment 3 h, 25 m
Tems: 4 h 07 m.

Ruines de Lixus
Avui transitem per: Douar Tendafél, Douar el Akba, Douar Dmina, Mejlaw, Krimda, Slouk Kemis, ruïnes de Lixus, Larraix


Port pesquer de Larache
Avui la sortida és curta i el reagrupament es més tard del normal. Anem a l'ajuntament per tal de expressar el nostre agraïment per l'atenció rebuda.
Deixem la població tots junts per la N1. Al km 4 amb els companys de Múrcia, agafem una carreta més rural per tal de deixar la via de servei de l'autopista. Al llarg dels següents quilometres, ens endinsem a una zona rural, es poden observar gent fent els treballs del camp. Una parella de bous llaurant un camp, o bé un altre amb mula. Al llarg del camí anem trobant petits poblets.
En retocar la cra. N ens reagrupem amb els companys i alguns s'atura a fer un most a Souk Khemis.. Nosaltres continuem. En arribar a les ruïnes romanes de Lixus, cal aturar-nos doncs un guia ens acompanya a fer un entretingut recorregut per les ruïnes.

Barri modern de Larache
En reprendre el recorregut fem els darrers quilòmetres fins el port pesquer de Larache. Aprofitem per degustar un plat de peix.
Plat de peix variat.

Acabem al dia al Riad Larache, al bell mig de la medina. Un cop dutxats i recuperats anem afer un tom per la medina i aprofitem per treure el cap a la Mesquita. Tot seguit anem cap al barri més modern.


Riad de Larache



Medina 

Dades del recorregut:




Powered by Wikiloc

Comentaris