Marxa a Marrakech. Etapa 17 Moulay Bousselham/ Kenitra 28 10 2016


Te marroquí.

Etapa 17 Moulay Bousselham/ Kenitra 28 10 2016
distancia: 101,15 km
Ascens acumulat. 356 m+
Temps en moviment 5 h 43 m
Tems: 7 h 15 m.

Avui transitem per: Agmiri, Douar Mghayetan, Olet mesbah, Khenache, Ben Mansour, Mnasrra, Kenitra, Mehdia platja.

Per tal d'evitar la calor d'ahir, avui decidim de sortir a primera hora, les 8 del matí. Duran els primers km desfem la carretera que vàrem arribar ahir. Alguns companys han agafat un petit vaixell per creuar la reserva biològica de Merja Zerga, per descomptat que és una bona opció, nosaltres en ser un grup nombrós ho desestimen.
Aviat quedem un grup de 4/5 que anem transitant a bon ritme per la carretera, via de servei de A 5, en molt mal estat.


Transit de carretes
Seguim per pista plana però, amb algun punt, molt sorrenc que cal estar al cas de caure. Segueixen els borals plens de deixalles. La pista es converteix en monòtona, a mig camí, ens aturem a fer un most ràpid. Seguim sempre a bon ritme per tal de ser a bona hora a Kenitra i evitar la calorada de migdia. El recorregut no té res a destacar.
A Kenitra, és migdia i el motorista ens apropa a l'estació del tren que és on està previst de trobar-se tot el grup.


Pedalant a bon ritme
Amb el company Pedro tenim reservat un hostal a la platja Mehdia, a uns 10 km. El policia que ens acompanya, després de consultar amb els superiors i tenir-nos mitja hora esperant, ens adreça definitivament a Mehdia.




Parquin al club de Surf
Ens allotgem a Boomy Surfcamp Mehdia, on rebem un tracte de luxe. Dutxa, tot seguit dinem a base de cuscús i té. L'hora de màxima calor, a fer una migdiada i el company a la platja refrescar-se. A darrera hora de la tarda fem un tom i novament podem gaudir d'una sensacional posta de sol. Anem a sopar, per variar peix i a dormir doncs demà toca fer l'entrada de Rabat.

Despedint el sol.
Descripcio del recorregut:



Powered by Wikiloc

Comentaris