Marxa a Marrakech. Etapa 18. Kenitra/ Rabat 29 10 2016 i Rabat 30 10 2016



Mausoleu Mohamet V

Etapa 18. Kenitra/ Rabat 29 10 2016
distancia: 40, 02 km
Ascens acumulat. 167 m+
Temps en moviment 2 h 43 m
Tems: 6 h 50 m.

L'etapa d'avui transita per: Sidi Taibi, Sidi Bouknadel i Rabat.

Reserva natural Sidi Buhava

Avui ens llavem tard, ja que l'etapa és la més curta de ttes les de la marxa a Marrakech, 40 quilòmetres escassos. Amb el company Pedro, sortim que són les 9 del matí per tal de trobar la resta del grup. Anem transita'n a poc a poc per la reserva natural de Sidi Boughava. Reserva ornitològica i esbarjo. Gaudeix dunes bones extensions de vegetació típica de zona pantanosa.


Camí de Rabat
En retrobar la cra. N 1 encara no hem trobat els companys, ens fa estrany doncs són gaire bé 2/4 d'11. Preguntem a la benzinera, i no els han vist a passar, decidim d'esperar. Efectivament al cap de poc la marabunta de cicloturistes. Ens afegim al grup. Novament escortats per la guàrdia Reial fem els km per la N I. Creuem l'indret de Sidi Taibi i fins a la platja de les nacions. Aquí canviem la guàrdia reial per la municipal de Rabat amb un cer descontrol.


Panoramica Mausoleu Mohamet V

Guardia real a cavall



Mausoleu de Mohamet V

Parada de reagrupament en un barri a l'extraradide Rabat. A les 12 reprenem el camí per un carril bici que va transita entre la població i L'Atlàntic. Realment espectacular.
Fins a les 3 de la tarda no acaba la cerimònia de recepció al Mausoleu de Mohamet V.
Entre la calor dels darrers dies, l'etapa avui que s'ha fet molt carregosa per la lentitud i la calor, estic cansat i xafat. Deixo el grup i vaig directe a l'hotel Bouregreg on tenia pensat allotjar-me.
Demà dia de descans a Rabat que servirà per fer turisme i recuperar-me.


Avda Mohamet V

Kasbah

Jardins andalusos

Medina del teixits

medina de les sabates.

Rabat. 30 10 2016.

Aprofito la fresca del matí per sortir a donar un tom. Vaig a visitar els llocs emblemàtics de Rabat. Kasbah, els jardins andalusos, la Medina, i la muralla. Faig un recorregut que dura tot el matí. De tornada a l'hotel, trobo companys que van a dinar a la medina. Després d'un canvi d'impressions cada un segueix el seu camí. Un cop dinat i migdiada, a darrera hora de la tarda un tom pel zoco de davant de la muralla i a dormir que demà tenim una etapa força llarga.

Dades del recorregut:


Powered by Wikiloc

Comentaris