Marxa a Marrakech. Turisme a Marrakech 03 al 07 11 de 2016.


Mural prop de l'estació de Marrakech

Turisme a Marrakech 03 al 07 11 de 2016.

Donat que el meu avio de tornada no és fins al dia 7, disposo de 3 dies, per coneixer la ciutat de Marrakech.

Ferratges d'aram al soc.
Marràqueix és una de les ciutats més importants del Marroc, i al costat de Rabat, Meknes i Fes, una de les quatre ciutats imperials.

Fosil al soc de les pells.
La seva ubicació entre el Sàhara, la majestuosa formació muntanyosa de l'Atles i l'Anti Atles el fa estar al centre d'una cruïlla en la qual comerciants, mercaders, poetes i viatgers van prendre com a lloc de parada des de fa segles.

Medina

Medina del llauners

Plaça

Parad d'especies.
La seva medina, plena d'història, forma part dels Monuments Patrimoni de la Humanitat, la Vistositat dels seus carrers, estrets i entrecreuades, el colorit soc.

Plaça Jemma el Fna amb el minaret de la Kutobia.

L'atrafegada plaça Jemma El Fna són els punts clau per a la visita a la ciutat.
La famosa plaça serà l'entrada als socs de Marràqueix, podràs anar fins a la plaça en taxi o cotxe de cavalls però per endinsar-te en els socs només ho podràs fer a peu.
La plaça Jemaa el-Fna està situada a l'est dels socs com el Soc El Maazi, de les pells de cabra, el El-Kebir (marroquineria), Siyyaghin (soc de les joies), més al centre està el soc SMATA, de babutxes i cinturons o el més vistós, el dels Tintorers amb les madeixes de llana penjades a l'aire.


Jardins majorelle
La casa pintada en colors blaus vius i grocs és ara un museu d'art marroquí
amb un gran jardí amb multitud de plantes tropicals, més de 1.800 espècies de cactus i estanys amb nenúfars. La casa va pertànyer a l'artista Jaques Majorelle, actualment la propietat és d'Yves Saint Laurent.
Més informaciónen a la pàgina oficial dels Jardins Majorelle.

Museu Bereber als Jardins Majorelle
La Katoubia, l'emblema de la ciutat, als quals els occidentals no podem accedir a causa que només poden entrar els que professin la religió musulmana
Katoubia construïda per celebrar la victòria Almorávide del sultà Abd el Mumin. El minaret de la mesquita va servir com a model per la construcció de la Giralda de Sevilla. Et cridarà l'atenció el seu color rosat, el color original dels maons amb la que es va construir.
El minaret de la Katoubia mesura uns 70 metres i segueix la llei de les proporcions almohade: l'altura és cinc vegades l'amplada de la construcció. L'entrada a l'interior de la Katoubia està prohibida als no musulmans per ser un edifici d'ús religiós.

Estació de Marrakech

Escultura devant de l'estacio de Marrakech.

Ciutat moderna, palau de congressos, nova estació Marrakech.

Comentaris