Marxa a Marrakech. Etapa 22. El kalâa des Raghna- Marrakech 03 11 2016



Per fi Marrakech, prop del gran estadi.
Etapa 22. El kalâa des Raghna- Marrakech 03 11 2016
distancia: 112 km
Ascens acumulat. 142 m+
Temps en moviment 6 h 09 m
Tems: 11 h 39 m.

Avui transitem per: Jouala, Tamelet, Jaidata, Oulad Hassoum, Marrakech.


Ramat menjant pedres prop de la carrera.
Sortim un petit grup a 2/4 de 9, anem marxa'n xino xano seguint la cra. N 8 que ve de Fez. és amb bon paviment, poc transit i es marxa a bon ritme. Anem trobant companys i el grup esdevé força nombrós. Arribem a Douar Chaqui. Aquí la majoria es queden a fer un most. Nosaltres continuem.


Bon grup cami de Marrakech
A pocs quilòmetres de Marrakech, ens aturem per esperar els companys i fer un most. La informació que rebem al WhatsApp diu que cal anar a la cra. N 9 al gran estadi de Marrakech. Anem cap allà.


Plantacio de Fruiters en mol mal esta
Plantacio de palmeres.
Són les 2 de la tarda i fem temps esperant que arribin els altres. Anem a dinar al restaurant Oasis Cafèi seguim esperant.



Alfonso i Juan esperant els companys prop del gran estadi.

Marrakech a tocar.
Quan són les 6 de la tarda, la des-organització ha canviat de plans, una vegada més, no s'entra a Marrakech per aquesta carretera. Com que no ens hem assabentat anem directes cap al centre i coincidim amb tot el grup sota el minaret de Koutobia.


Arribada al minaret de Koutobia.
Darreres fotos, recupero les meves pertinences del cotxe d'assistència, una tenda que no és meva, i la funda de la bici per facturar a l'avió. Comiat, petons, abraçades i catacric catacrac, aquest comte s'ha acabat.

Un petit grup de 6 ens allotgem a l'Hostel The Madrassa. Restaré allotjat 2 nits a l'hostal i 2 més a l'hotel. Tres dies per gaudir de la sensacional ciutat de Marrakech.

Dades del dia: 






Powered by Wikiloc

Comentaris